Naslovna Sport Počele nominacije za Godišnju sportsku nagradu

Počele nominacije za Godišnju sportsku nagradu

Foto Opstina Pecinci

I ove godine, u Sportskoj hali u Donjem Tovarniku, 28. februara, okupiće se najbolji od najboljih na dodeli Godišnje sportske nagrade, koju organizuje Sportski savez “Razvoj sportova”, pod pokroviteljstvom pećinačke lokalne samouprave.

Godišnja sportska nagrada za izbor najboljih ekipa i pojedinaca, koji su svojim rezultatima na najbolji način predstavljali našu opštinu i obeležili 2019. godinu, vrhunac je sportske godine za svakog pojedinca, a po rečima Siniše Đokića predsednika pećinačkog Sportskog saveza, iz godine u godinu izbor je sve teži.

“Drago mi je da se za sve ove godine, koliko se trudimo i radimo na popularizaciji sporta u našoj opštini, broj sportskih klubova, ali i pojedinaca koji se bave sportom povećava, kao i da su postignuti rezultati sve bolji. Godišnja sportska nagrada je na neki način kruna našeg i njihovog truda i rada tokom minule godine, ali i podstrek sportistima za postizanje još boljih rezultata” – rekao je Đokić.

Najbolje ekipe i pojedinci biraju se u sledećim kategorijama:

najbolja seniorska ekipa
najuspešniji sportista senior
najuspešniji trener
najbolja juniorska ekipa
najuspešniji sportista junior
najuspešnija sportiskinja juniorka
najuspešniji sportski radnik u 2019. godini
Nagrade će biti dodeljene i u školskom sportu, a svi klubovi članovi Sportskog saveza će dobiti sportsku opremu i rekvizite neophodne za funkcionisanje kluba. Takođe, biće uručene i plakete privrednim subjektima, institucijama i organizacijama za poseban doprinos razvoju sporta.

Predloge sa obrazloženjem za izbor najboljih ekipa i pojedinaca zainteresovani mogu dostaviti na imejl adresu Sportskog saveza s[email protected] najkasnije do 8. februara 2020. godine.

IZVOROpstina Pecinci
Prethodna vestMoleban u Rumi za svetinje i verni narod u Crnoj Gori
Sledeća vestNa svim proizvodima od sutra obavezan bar-kod

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here