Naslovna Srem Ruma Počeli radovi na Sportskom centru u Rumi!

Počeli radovi na Sportskom centru u Rumi!

PODELI
Foto: Sremske vesti/Petar Remecki

RUMA – Zgrada koja je bila mesto okupljanja najboljih sportista u regionu, a i šire, ponovo će dobiti svoj nekadašnji izgled!

Započeti su radovi na Sportskom centru i prvo se radi detaljno pranje i sredjivanje fasade. Površine koje ne budu mogle da se operu biće okrečene, biće uklonjene sve nelegalno postavljene reklame, i fasada će biti potpuno sređena.

Uskoro će biti započeti radovi na rekonstrukciji krova i postavljanju novog parketa, što predstavlja kapitalna ulaganja za ovaj objekat koji se sa problemima prokišnjavanja i dotrajalog i pohabanog parketa bori godinama.

Istražuje se tržiste i utvrđuju se sredstva neophodna za ventilaciju, klimatizaciju, led rasvetu i moderan led semafor i ozvučenje u Velikoj dvorani, kao i sredstva za uređenje i rekonstrukciju platoa i stepeništa na ulazu kao i za spoljašnji i u unutrašnji video nadzor.

Nakon ovih radova sledi kompletna rekonstrukcija kuglane i teretane.

-“Cilj nam je da ovom objektu vratimo stari sjaj i vratimo sportsku publiku na tribine, da naša sportska hala ponovo postane centar svih važnijih sportskih zbivanja u regionu”, saopštila je predsednica Ćirić.

Uporedo sa ulaganjem u sportsku infrastrukturu Opština Ruma ulaže i pomaže svim sportskim klubovima.

Uskoro počinje kompletno uređenje svih sportskih terena u gradu, a nakon toga i u svakom selu sa kompletno novom podlogom i mobilijarom.

Pogledajte kako su tekli današnji radovi!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here