Naslovna IT Počeo je preorder za Motorola g200 po odličnoj ceni

Počeo je preorder za Motorola g200 po odličnoj ceni

PODELI
Foto: Motorola

Jedinstvena prilika da u preorderu kupite Motorola G200 telefon sa najmoćnijim Snapdragon 888+ procesorom po sjajnoj ceni od 49.999 dinara.

Prvih 30 kupaca koji rezervišu Motorola G200 5G telefon u periodu pretprodaje na Gigatron sajtu, od 1. 12. do 9. 12. 2021. godine, očekuje super poklon – Motorola Vervebuds 110 TWS bežične slušalice u vrednosti od 8.999 RSD.

Motorola g200 5G opremljena je najbržim procesorom na tržištu, ultramoćnom Snapdragon 888 + 5G moblinom platformom.

Zahvaljujući neprevaziđenoj brzini, možete da igrate AI unapređene igre sa 20% bržim vremenom odziva na dodir, a tu je i Snapdragon Elite Gaming podrška koja vam omogućava gejming kao na desktop računaru sa 20% bržim renderingom grafike.

Snapdragon mobilna platforma donosi i najnaprednije wireless audio iskustvo na jednom Motorola uređaju.

Uz Qualcomm Snapdragon Sound možete da uživate u muzici visoke rezolucije, kristalno čistim glasovnim pozivima i zabavi bez ikakvog laga – uz superiornu konektivnost i produženo trajanje baterije.

Motorola se takođe udružila sa Dolby laboratorijom kako bi na g200 5G donela i Dolby Atmos tehnologiju.

Uz unapređenu dubinu i jasnoću zvuka, Dolby Atmos nudi sveobuhvatnije i trodimenzionalno audio iskustvo koje će vas oboriti sa nogu.

Motorola g200 5G opremljena je i najnaprednijim kamera sistemom ikada viđenim na jednom g telefonu. 

Zvezda je svakako 108MP kamera ultra-visoke rezolucije, koja ne samo da omogućava više detalja, već i poboljšava kvalitet digitalnog zuma.

Plus, Ultra Pixel tehnologija isporučuje 9x bolju osetljivost u uslovima niskog osvetljenja kombinujući 9 velikih piksela u jedan. Rezultat toga su izuzetno oštre i svetle fotografije – čak i kada ih pravite u najizazovnijim uslovima.

Motorola g200 5G takođe dolazi sa još jednim naprednim senzorom koji vam pruža dve zapanjujuće perspektive u jednoj: ultra široki objektiv i Macro Vision.

Na samom kraju, dubinski senzor radi sa glavnom kamerom kako bi automatski zamaglio pozadinu. Nakon toga, možete sami da podešavate intenzitet zamućenosti i povećavate ga ili smanjujete po svojoj želji.

Sa velikim porastom fokusa na kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, Motorola se postarala da model g200 5G može da snima filmski kvalitetan video sadržaj uz najvišu moguću video rezoluciju na jednom telefonu danas, 8K. A kako biste maksimalno iskoristili neverovatan hardver ovog telefona, tu su i neke zaista kul video softverske opcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here