Naslovna Srem Šid Početak radova na rekonstrukciji putnog pravca Šid – Kuzmin

Početak radova na rekonstrukciji putnog pravca Šid – Kuzmin

Foto: Opština Šid

Na inicijativu predsednika opštine Šid, Zorana Semenovića, nastavlja se projekat rekonstrukcije putnog pravca Šid – Kuzmin.

Na državnom putu IIA reda, broj 120, danas su otpočeli radovi na rekonstrukciji kolovoza, koji će se u narednim mesecima izvoditi u ukupno tri faze, u dužini većoj od 11 kilometara. Prva faza rekonstrukcije saobraćajnice podrazumeva izvođenje radove od početka naseljenog mesta Gibarac do izlaska iz naseljenog mesta Bačinci.

“Danas otpočinju radovi na jednoj od najznačajnih, a najugroženijih saobraćajnica u našoj opštini. Zahvaljujem se našoj državi koja je bila svesna ovog problema i koja je ove godine pronašla način da se taj problem i reši. Zahvaljujem se i JP “Putevi Srbije” koje je opredelilo sredstva za izvođenje radova koji nam predstoje. Imajući u vidu važnost ovog putnog pravca, koji uprkos svom značaju nije rađen više od 30 godina, molim sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i za korišćenje alternativnih pravaca”, istakao je predsednik opštine Šid, Zoran Semenović.

Mole se svi vozači da tokom trajanja radova poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju i vožnju prilagode uslovima na putu.

Ova vest je deo projekta “Srem u fokusu” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

IZVORSremske vesti
Prethodna vestTeška saobraćajna nesreća kod Sremske Mitrovice: Više osoba povređeno, sumnja se da ima i stradalih
Sledeća vestPočetak izvođenja radova na projektu “Šid – bezbedan grad”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here