Naslovna Kultura Počinje Dečje kulturno leto

Počinje Dečje kulturno leto

PODELI

U okviru „Pećinačkog kulturnog leta“ najmlađi će svakog petka tokom avgusta biti u prilici da uživaju u dečjim predstava na otvorenom u centrima sela.

„Dečje kulturno leto“ počinje u petak 2. avgusta u 19.00 časova kada će u centru Karlovčića biti izvedena predstava za decu „Nevidljiva priča“ u kojoj igra Sanela Milošević.

Dečje predstave biće organizovane u još 5 naselja pećinačke opštine – Brestaču, Ogaru, Donjem Tovarniku, Obrežu i Deču, a najmlađi će biti u prilici da pogledaju i predstavu „Pipi duga čarapa“ u kojoj igra Jelica Brestovac i „Mala lekcija protiv šunda“ u kojoj igra Cvetin Aničić.

Organizator „Pećinačkog kulturnog leta“ je Kulturni centar Pećinci, a programi za decu organizovani su u saradnji sa Predškolskom ustanovom „Vlada Obradović Kameni“ i osnovnim školama uz podršku Mesnih zajednica, a pod pokroviteljstvom opštine Pećinci.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here