Naslovna Srem Inđija Počinje sređivanje pešačkih staza u Inđiji

Počinje sređivanje pešačkih staza u Inđiji

PODELI

U cilju bezbednijeg i komfornijeg korišćenja pešačkih staza u narednom periodu počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji trotoara širom opštine. Jedna od najkritičnijih se nalazi u Ulici Jug Bogdana i to u delu od Pošte do Bloka 63. Usvajanjem rebalansa stekli su se uslovi da ova izuzetno loša staza dobije savremeni izgled.

Veliki problem za sugrađane predstavlja i potez od zoo vrta do benzinske stanice na izlazu iz Inđije ka Novom Sadu. Na ovom mestu nepostoji trotoar te su pešaci veoma ugroženi učesnici u saobraćaju, a naročito deca koja žive u tom delu Inđije. Zbog toga za nekoliko dana na ovoj lokaciji počinju radovi na izgradnji pešačke staze širine dva a dužine 1300 metara.

Takođe, radovi će se izvoditi i u naseljenim mestima a sama dinamika zavisiće pre svega od brzine pristizanja projektne dokumentacije i vremenskih prilika.

Osim privlačenja novih investicija i podizanja životnog standarda, opštinsko rukovodstvo ovakvim i sličnim projektima aktivno radi na modernizaciji cele opštine i pružanju kvalitetnih uslova za život kao u najrazvijenijim evropskim i svetskim gradovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here