Naslovna Srem Pećinci Počinje upis novih članova u Dramsku sekciju u Pećincima

Počinje upis novih članova u Dramsku sekciju u Pećincima

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – I ove školske godine Kulturni centar Pećinci omogućio je za decu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta sa teritorije pećinačke opštine priliku da steknu osnovna znanja iz oblasti glume. Upis novih polaznika u Dramsku sekciju KC vršiće se svake nedelje počevši od 11. septembra sa početkom u 12.00 časova, a sekcija će se održavati nedeljom od 12.00 do 15.00 časova na sceni pećinačkog Kulturnog centra

Po rečima rukovodioca sekcije Slobodana Stankovića iz Pećinaca, pored osnova glume, deca će biti u prilici da nauče ili usavrše tehnike glasa, dikciju, scenski pokret i scenske igre, što će sve, kako je rekao, prikazati na kraju školske godine kada će dobiti i diplome za uspešno savladane časove glume.

„Pohađanje sekcije je potpuno besplatno zahvaljujući podršci pećinačke lokalne samouprave. Polaznicima je omogućeno da budu deo kreativnog procesa u stvaranju pozorišne predstave, kao i da javno nastupaju na raznim takmičenjima i manifestacijama“ – rekao je Stanković.

Za dodatne informacije kontaktirati rukovodioca sekcije putem broja telefona: 062/177-68-31.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here