Naslovna Srem Sremska Mitrovica PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OCA IZ SREMSKE MITROVICE KOJI JE ZLOSTAVLJAO SINA: Pradeda...

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV OCA IZ SREMSKE MITROVICE KOJI JE ZLOSTAVLJAO SINA: Pradeda odveo dete kod lekara i saznao bolnu istinu!


Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, podiglo je optužnicu protiv Marka K. (31) iz Sremske Mitrovice, kojem se na teret stavlja krivično delo obljuba nad detetom, gde je optužnica dostavljena na proveru.

Otkad je uhapšen, u oktobru prošle godine, osumnjičeni otac nalazi se u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zatvora i njemu je produžen pritvor do 20. maja. Podsetimo, užasan slučaj otkrio je pradeda mališana.

– Da je otac obljubio dečaka, saznalo se nakon lekarskog pregleda. Naime, pedijatar sremskomitrovačke bolnice prijavio je slučaj nakon što je čovek, inače pradeda ovog mališana, odveo dete na pregled jer je primetio tragove krvi na dečaku – objasnio je ranije izvor.

Nesrećni čovek nije hteo da čeka ni sekund, nego je odlučio da istraži šta se zapravo dešava.

– Mališan je imao tragove krvi u predelu anusa! Pedijatar je kroz priču ispitivao dečaka kako bi nešto saznao. Dečak je prvo ćutao i nije želeo ništa da kaže. Međutim, u jednom trenutku se slomio i počeo da plače i vrišti – rekao je ranije izvor i dodao:

– Ispričao je da živi sa ocem i da ga otac često dodiruje. Rekao je “spavamo zajedno i često me dodiruje po intimnim delovima tela”. Nesrećni pradeda nije imao pojma šta se događa.

– Deka je pao na kolena ispred mališana i počeo da plače. Bio je u šoku, jer nije znao kroz šta prolazi njegov miljenik. Čupao je kosu s glave i kleo svog unuka silovatelja. Deda je uzeo u naručje mališana i čvrsto ga grlio. Pedijatar je pozvao policiju i do detalja objasnio slučaj – ispričao je izvor.

Marko K. u svojoj izjavi pred policijom i sudijom, negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret. On je rekao da je brižan otac i da nikada ne bi povredio svoje dete.

IZVORkurir
Prethodna vestOpština Pećinci za vrtić izdvojila 47 miliona
Sledeća vestGradska liga Sremska Mitrovica: Revija golova u Sremskoj Mitrovici

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here