Naslovna Hronika POGINUO ISPRED SOPSTVENE KUĆE: Mladić iz Jarka kupio nova kola, seo da...

POGINUO ISPRED SOPSTVENE KUĆE: Mladić iz Jarka kupio nova kola, seo da se provoza sa drugovima i stradao

PODELI
Foto: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Jarak, juče oko 2.30 tačno ispred kuće u kojoj je živeo, poginuo je Igor Veselinović (24), dok je njegov prijatelj Miroslav Vučković teško povređen.

Do nesreće je došlo kada je automobil volksvagen “buba”, sleteo sa puta, udario u drvenu banderu i betonski kanal pored kolovoza.

Kako saznajemo, Igor Veselinović poginuo je tačno ispred kuće u kojoj je živeo. On se tu doselio pre godinu dana, kada se njegova majka preudala.

Policija utvrđuje ko je upravljao vozilom, ali je definitivno da je “buba” bila u vlasništvu teško povređenog Miroslava Vučkovića. Prema našim saznanjima, automobil je kupio pre svega nekoliko dana.

Vučković, takođe, živi u mestu Jarak, a sa roditeljima se tu doselio iz Hrvatske.

Dvojica drugova viđena su u subotu između 18 i 20 sati kako se vozikaju ulicom, a kako saznajemo na licu mesta, važili su za dobre i mirne momke u ovom kraju.

– Pošto je za juče bio najavljen politički miting, mi smo ih videli kako se vozikaju ovom glavnom ulicom prema Sremskoj Mitrovici. Ono što ja znam, jeste da su bili mirni i nisu bili incidentni – kaže jedan očevidac.

Na mesti nesreće vidi se kako je od siline udarca automobila presečena drvena bandera, slomljena na pola. Nakon toga automobil je udario u betonsku ćupriju pored kolovoza.

– Ja sam samo čuo ako je nešto puklo, ali nisam uspeo da vidim šta je, međutim kad sam saznao, prosto sam zanemeo. Ne mogu da verujem, to je bio divan mladić iz komšiluka. Video sam potpuno smrskan automobil i slomljenu banderu, a na ćupriji su bili tragovi od jakog udarca – kaže jedan meštanin.

Policija utvrđuje ko je upravljao vozilom kao i okolnosti udesa.

(Kurir.rs/Blic, M.Č.Gubelić)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here