Naslovna Hronika Poginuo otac troje dece: Zoran vario traktor i ostao na mestu mrtav

Poginuo otac troje dece: Zoran vario traktor i ostao na mestu mrtav

PODELI
Foto: istock

DOBRINCI – Kako nezvanično saznajemo radnik koji je juče oko 13 časova poginuo dok je sa kolegom vario traktor u zanatskoj radionici u selu Dobrinci kod Rume, je Zoran M. (44), inače otac troje dece.

U nesreći, koja se dogodila kada je iznenada eksplodirala guma na traktoru, povređen je Zoranov mlađi kolega (32), kome se lekari bore za život, dok je njihov treći kolega pukom srećom prošao bez povreda.

– Zoran je sa još dvojicom kolega bio na poslu, inače u zanatskoj radnji “Južni mont”, gde su varili neki veliki traktor. U jednom trenutku čuli smo jak prasak i eksploziju i odmah smo istrčali da vidimo šta se dešava – kaže žitelj ovog sela i dodaje:

– Videli smo da Zoran leži u lokvi krvi, dok njegov kolega sedi blizu njega. On je imao vidljive povrede na licu, rukama i nogama, ali je sve vreme bio svestan.

Komšije kažu da je Zoran M. preminuo na mestu.

– Pozvali smo odmah Hitnu pomoć i policiju i oni su brzo došli, ali nažalost nije mu bilo spasa. U trenutku nesreće u firmi je bilo tri radnika, dok vlasnik radnje nije bio sa njima – kažu meštani sela nadomak Rume:

– Velika tragedija! Zoran je radio u firmi oko dve gdine, a iza sebe je ostavio suprugu i troje dece.

Uviđaj je završen, a istraga će utvrditi kako je došlo do ovog tragičnog događaja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here