Naslovna Hronika POGORŠALO SE STANjE PEVAČA: Darku punktirali pluća da se ne bi ugušio

POGORŠALO SE STANjE PEVAČA: Darku punktirali pluća da se ne bi ugušio

PODELI

Darko Lazić zbog pogoršanog stanja hitno operisan u KBC “Zemun”.

FOLK pevač Darko Lazić hitno je operisan u noći između nedelje i ponedeljka, kada mu se pogoršalo disanje usled skupljanja krvi u plućima.

– Dežurna ekipa lekara je brzo odreagovala na probleme sa disanjem i Laziću su punktirali levo plućno krilo, kako bi izvukli krv napolje i sprečili gušenje – kaže izvor “Novosti” u KBC “Zemun”, gde mladi folker leži već 13 dana.

Naš sagovornik kaže da je Lazićevo stanje zasad stabilno, ali da je nezahvalno davati bilo kakve prognoze, jer njegove vitalne funkcije još nisu na zadovoljavajućem nivou.

PRVA FOTOGRAFIJA DARKA LAZIĆA IZ BOLNICE

– Lekarima je prioritet da se sanira funkcija pluća i da bubrezi pokažu stabilnost u radu, jer je on od petka uveče ponovo priključen na dijalizu – objašnjava naš sagovornik. – Operacija preloma desne butne kosti svakako će biti odložena, kao i operacija kuka, jer su ovo povrede koje ga najmanje životno ugrožavaju.

Problem sa unutrašnjim krvarenjem Lazić je imao i dva dana nakon nesreće kada je hitno operisan i odstranjena mu je slezina koja je pukla. Tom prilikom, kako nas je tada uputio izvor “Novosti”, lekari su uvideli da je pevaču jetra prilično oštećena, a pretpostavljali su da je glavni uzrok upotreba alkohola i narkotika.

MEŠTANI BRESTAČA OTKRIVAJU: Porodica pevača se zatvorila u kuću, svi žele da čuju kako je Darko Lazić

Da Lazić ima problema sa korišćenjem opojnih susptanci danas je pred okupljenim novinarima potvrdio jedan od lekara KBC “Zemun”.

– Uz sve ostale probleme, Darko ima i apstinencijalnu krizu zbog alkohola i droge – rekao je taj lekar. – Priznao nam je da je često koristio narkotike, u kriznim momentima, pa zato i sada traži da mu se “donese nešto” da bi mu prestali bolovi i poboljšalo se stanje.

OSIGURANjE ODBILO LAZIĆE

PORODICA Darka Lazića, kako tvrde upućeni, pokušala je da naplati polisu osiguranja za sina, ali kada je u osiguravajuću kuću stigao izveštaj lekara, Lazići su odbijeni. Naime, Osiguranje je odbilo zahtev za isplatu jer je pevač zbog upotrebe opojnih supstanci sam izazvao nesreću i tako ugrozio život.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here