Naslovna Srem POJAČANA KONTROLA POLICIJE ZA VREME PRAZNIKA: Apel građanima da ne koriste pirotehnička...

POJAČANA KONTROLA POLICIJE ZA VREME PRAZNIKA: Apel građanima da ne koriste pirotehnička sredstva

PODELI

Uoči predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, apelujemo na građane da ne remete javni red i mir i da ne ugrožavaju svoju i bezbednost drugih osoba izazivanjem tuče i učestvovanjem u tuči, upotrebom pirotehničkih sredstava a posebno, pucanjem iz vatrenog oružja.

Pripadnici policije obavljaće pojačane patrolne i pozorničke aktivnosti na gradskim trgovima i u blizini većine ugostiteljskih objekata gde će biti organizovana novogodišnja slavlja.

BAHATI IZVRŠITELJI GAZE PO NARODU: Zbog 500€ njih petoro izbacili iz kuće, prodali im i njivu, i vinograd… Sve radili PROTIVZAKONITO

Saobraćajni policijski službenici preduzimaće pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, posebno vozača motornih vozila, na koje apelujemo da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, naročito zabranu vožnje pod uticajem alkohola i zabranu vožnje neprilagođenom brzinom uslovima saobraćaja i stanju puta.

Podsećamo građane da je zakonom izričito zabranjena upotreba pirotehničkih sredstava (petardi, vatrometa, itd) u zatvorenom prostoru, na javnim mestima gde se okuplja veći broj lica, u prevoznim sredstvima, u blizini zapaljivih materija.

Poslovne ponude zamka za ropstvo i seksualnu eksploataciju

Zabranjena je prodaja pirotehničkih sredstava deci i maloletnim osobama.

Apelujemo na građane da ne kupuju pirotehnička sredstva od uličnih , na pijacama i uličnim tezgama, koja su često sumnjivog kvaliteta. Fizička i pravna lica koja neovlašćeno prodaju pirotehniku biće sankcionisana u skladu sa zakonom, a nelegalna pirotehnička sredstva oduzeta.

Za vreme praznika, građani će moći u hitnim slučajevima da predaju zahtev ili podignu ličnu kartu, pasoš, saobraćajnu ili vozačku dozvolu.

Svim građanima Srema želimo srećne i bezbedne novogodišnje i božićne praznike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here