Naslovna Srem Ruma POKAŽI DA TI JE STALO: Humanitarni roze događaj u Rumi

POKAŽI DA TI JE STALO: Humanitarni roze događaj u Rumi

PODELI

Kako bi se promenila porazavajuca statistika i kako bi se skrenula paznja javnosti na vaznost samopregleda, podrske i neophodnost zajednicke borbe protiv raka dojke, 7. jula u 16.00 casova u maloj sali Kulturnog centra „Brana Crncevic“ u Rumi, organizuje sehumanitarni roze dogadjaj.

Publika ce imati priliku da cuje savete strucnjaka iz Doma zdravlja Ruma, kao i da uziva u nastupima clanova Ansambla narodnih igara i pesama „Branko Radicevic“ i hora OS „Dusan Jerkovic“. Podrsku i doprinos ovom humanitarnom dogadjaju pruzice clanovi Sportskog kluba Fit forma, ucenica Jelena DJikic i predstavnici SSS „Branko Radicevic“.

Svi zainteresovani sugradjani koji zele da budu deo ovog humanitarnog dogadjaja, ulaznicu mogu dobiti porucivanjem proizvoda sa ruzicastom vrpcom, dok ce proizvodi biti dostupni za porucivanje i na samom dogadjaju. Celokupan bruto profit bice namenjen Avon Akciji za borbu protiv raka dojke, sa ciljem da se obezbedi potrebna oprema za ranu dijagnostiku, podigne svest o vaznosti prevencije i podrze programi koji pruzaju neophodnu obuku i informacije zenama u borbi protiv raka dojke.

Rezultat dosadasnjeg nesebicnog zalaganja nasih Avon Dama i njihove posvecenosti Akciji za borbu protiv raka dojke u protekloj godini je i donacija u vrednosti od 4.489.000 dinaraklinicko bolnickom centru „Dr Dragisa Misovic-Dedinje“ u Beogradu za kupovinu najsavremenije opreme za biopsiju dojke.

Kao kompanija koja je posvecena zenama, njihovom osnazivanju i boljem polozaju u drustvu, Avon je tokom prosle godine okupio tim volontera iz citave Srbije. Оvaj prestizni tim Ambasadora humanosti osnovan je sa ciljem da osnazi zene sirom Srbije i pomogne im u borbi protiv raka dojke i nasilja u porodici. Clanovi tima domacini su ovakvih specijalnih humanitarnih akcija u svojim gradovima, na kojim posetioci mogu da budu deo zabavnog, kulturnog, edukativnog programa, ali i pre svega pomognu zenama kojima su pomoc i podrska neophodni!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here