Naslovna Vojvodina Pokrajina subvencioniše zapošljavanje sa 350 miliona dinara – Po novozaposlenom do 5.000...

Pokrajina subvencioniše zapošljavanje sa 350 miliona dinara – Po novozaposlenom do 5.000 EUR

PODELI

Pokrajinska vlada opredelila 350 miliona dinara, odnosno oko 3 mil EUR, bespovratnih sredstava za otvaranje nova zapošljavanja u malim, srednjim i velikim privrednim društvima koja realizuju investicione projekte na teritoriji AP Vojvodine.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, predviđeno je „otvaranje najmanje 10, a najviše 100 radnih mesta, u roku do tri godine od dana zaključenja ugovora, koja će biti zadržana u narednih 36 meseci za mala i srednja privredna društva, odnosno 60 meseci za velika privredna društva“.

U zavisnosti od razvijenosti opštine, dodeljuju se sredstva od 3.000 EUR, 4.000 EUR i 5.000 EUR po novozaposlenom.

Konkurs je otvoren do 1. decembra, odnosno do utroška sredstava.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se Pokrajinskom sekretarijatu za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu u Novom Sadu.

 

* Vest objavljena u sklopu projekta “Moram da znam – Informisanjem mladih do jakih institucija”, koji je sufinansiran iz budžeta AP Vojvodina. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here