Naslovna Vojvodina Pokrajinska Vlada: 2,3 milijarde dinara za kapitalne projekte

Pokrajinska Vlada: 2,3 milijarde dinara za kapitalne projekte

PODELI
Foto: Pokrajinska vlada

U Pokrajinskoj vladi uručeni su ugovori za realizaciju 36 projekata na teritoriji 26 gradova i opština u AP Vojvodini. Ukupna vrednost tih ugovora je 2,3 milijarde dinara imajući u vidu sredstva koja su obezbedili Pokrajina i lokalne samouprave.

Rekonstrukcija Glavne ulice u Rumi: Biće uloženo preko 160 miliona dinara

Projekti odobreni na konkursima Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine odnose se na oblasti saobraćajne infrastrukture, lokalnog i regionalnog ekonomskog razvoja, vodosnadbevanja i zaštite vode, predškoloskog obrazovanja, razvoja sporta i oblasti energetske efikasnosti.

Opština Pećinci: 86 miliona dinara za dva infrastrukturna projekta

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović  uručio je ugovore i naglasio da, pored projekata koji se ralizuju preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Pokrajinska vlada učestvuje i u realizaciji drugih kapitalnih projekata, od kojih su neki od nacionalnog značaja.

Od jula 2016. godine, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine potpisano je 157 ugovora koji se realizuju efikasno i transparentno.

Odobreno preko 20 miliona dinara za sanaciju puta Banja Vrdnik – Jazak

Predsednik Mirović osvrnuo se i na rekonstrukciju Grebenskog puta na Fruškoj gori, koji će se realizovati u narednom periodu a koji nije vezan za ovaj konkurs, izgradnju kompleksa na Letenki i izgradnju nove zgrade RTV.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here