Naslovna Sport Pola veka karatea u Vojvodini: Inđijski karatisti osvojili čak 17 medalja

Pola veka karatea u Vojvodini: Inđijski karatisti osvojili čak 17 medalja

PODELI
Foto: Opština Inđija

Na prvenstvu Vojvodine u karateu obeležen je i jubilej – 50 godina karatea u Vojvodini. Karatisti inđijskog „Železničara“ osvojili su 17 medalja i plasirali se na državno prvenstvo.

U kategoriji nada prvo mesto izborili su Mihailo Grubić(borbe do 50kg), dok je drugo mesto izborio Ilija Pavlović u kategoriji -55kg.

Najsjajnije odličje osvojili su kataši Filip Lazić u apsolutnoj kategoriji, pionir Aleksa Lajbenšperger u C klasi i Stefan Bjeljac kod poletaraca.

Druga mesta izborili su pioniri Mateja Jajić i Teodora Čanković, dok su treća mesta izborili Ninković Maša u aplsolutnoj kategoriji, Luka Popović u B klasi i Čubrilo Iskra u C klasi. Bronzanu medalju osvojili su Stanković Tamara i Mučibabić Jovana u C klasi kao i Stojiljković Dunja i Lukač Ognjen u D klasi.

Pred takmičenje pokrajinski granski sportski savez Karate Savez Vojvodine dodelio je povelju povodom 50 godina karate sporta u Vojvodini karate klubu „Železničar“ Inđija a u ime kluba ga je primio predsednik kluba Željko Mandić.

Tehnički organizator Prvenstva Vojvodine za nade i pionire bio je karate klub „Železničar“ iz Inđije, uz veliku podršku Opštine Inđija.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here