Naslovna Hronika POLICAJAC KRAO PO SREMSKOJ MITROVICI I BEOGRADU! Milana u Italiji povezuju sa...

POLICAJAC KRAO PO SREMSKOJ MITROVICI I BEOGRADU! Milana u Italiji povezuju sa mnogo većim zločinom!

PODELI
Foto: Ilustracija

Milan P. (33), bivši saobraćajni policajac, priznao je seriju razbojništava u Sremskoj Mitrovici i Beogradu, nakon čega je osuđen na sedam i po godina zatvora i poslat u niški zatvor.

Ovaj nekadašnji pripadnik MUP-a zasad je osuđen samo zbog pljački, iako su ga italijanski istražitelji povezivali s likvidacijom tršćanskog zlatara Alda Karlija (75) u januaru ove godine po nagovoru Olivere P. R.

Na autoputu Šid-Beograd po nevremenu vozio 245 kilometra na sat

– Od našeg pravosuđa kolege iz inostranstva, tačnije Italije, nisu tražile da preuzme slučaj ubistva zlatara Alda Karlija. To ne znači da se protiv naših državljana tamo ne vodi postupak, ali nema zvaničnog zahteva da se nekome sudi ovde za to ubistvo – kaže izvor bliak pravosuđu.

Policija Sremske Mitrovice ušla u OZBILJAN OBRAČUN SA KRIMINALOM

Bivši policajac Milan P. je uhapšen u aprilu u kući u Kaluđerici, četiri meseca posle zločina u Trstu. Utvrđeno je da je od kraja februara do momenta hapšenja opljačkao nekoliko pumpi i prodavnica iz kojih je odnosio plen vredan i nekoliko stotina hiljada dinara. Pre toga je u novembru 2017. sa još jednim saučesnikom upao u kuću starijeg Surčinca, i to navodno upravo po nagovoru Olivere P. R., sa kojom je započeo emotivnu vezu.

BIO SAM PIJAN I POLUSVESTAN! SVE JE TRAJALO 10-15 SEKUNDI! Saslušani svedoci kobne večeri, nakon koje je Stefan iz Rume završio u KOMI

Ona je tipovala žrtvu koja je navodno imala pare. Uprkos maltretiranju, od čoveka su izvukli samo nekoliko hiljada dinara. Milan je tada uhapšen, priznao je razbojništvo i pušten je da se u daljem postupku brani sa slobode, što je on iskoristio i sa svojom ljubavnicom otputovao u Italiju.

Prema saznanjima pojedinih medija, on je sa Oliverom (36), inače dobrom poznanicom italijanske policije koja ju je hapsila zbog prostitucije i iznuda, krajem prošle godine otišao na Apeninsko poluostrvo. U to vreme još je zvanično bio u službi, ali se vodio da je na bolovanju. Posle ubistva zlatara u Trstu, mediji u Italiji su pisali da ga je likvidirala grupa Srba, a među njima su jedna prostitutka i jedan policajac, te da su za njima raspisane međunarodne poternice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here