Naslovna Srem Šid Policijska stanica u Šidu dobitnik Decembarske nagrade

Policijska stanica u Šidu dobitnik Decembarske nagrade

PODELI

Policijska stanica u Šidu dobitnik je ovogodišnje Decembarske nagrade koju dodeljuje Opština Šid.

Nagrada, koja se sastoji iz plakete i novčanog dela od 100.000 dinara, uručena je sinoć, na svečanoj akademiji povodom 6. decembra, Dana Opštine Šid, u prepunoj sali Kulturno-obrazovnog centra.

Predsednik Opštine Šid Predrag Vuković uručio je plaketu, a tokom ceremonije istaknut je izuzetan doprinos ove stanice i predan rad kako bi se povećao nivo sigurnosti građana, koji se ogleda i u smanjenju opšte stope kriminaliteta na području šidske opštine.

Prema dopisu predlagača, koji je iščitan prilikom ceremonije, Policijska stanica u Šidu izabrana je imajući u vidu sve izazove sa kojima se suočava kada je u pitanju očuvanje javnog reda, mira i bezbednosti građana u okviru migrantske krize.

U dopisu su naglašeni i odlični rezultati u sprovođenju promotivnih aktivnosti vezanih za unapređenje bezbednosti u saobraćaju, sa posebnim akcentom na bezbednost školske dece i najmlađih.

Takođe, jedan od faktora koji su uticali bilo je učešće šidskih policajaca u Timu za sprečavanje nasilja u porodici, kao i njihovu brzu reakciju u osetljivim trenucima kad se porodično nasilje dogodi.

„Policijska stanica u Šidu svojim predanim radom kojem najviše doprinosi lična posvećenost svih policijskih službenika, uživa izuzetno poverenje građana“, zaključeno je u dopisu.

U ime Policijske stanice u Šidu, Decembarsku nagradu je primio Radoslav Lakić, zamenik komandira Policijske ispostave u Šidu koji je zahvalio u ime svih zaposlenih.

„Policijska stanica će u narednom periodu uložiti još više truda kako bi stanje javne bezbednosti na području Opštine Šid bilo što povoljnije, a građani što bezbedniji i sigurniji“, poručio je ovom prilikom zamenik komandira Lakić, ističući da je ovakvo priznanje podsticaj za još bolji i predaniji rad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here