Naslovna Hronika “Pomozite, žena mi se porađa!” – Prodavačice iz Vognja neplanirano postale babice!

“Pomozite, žena mi se porađa!” – Prodavačice iz Vognja neplanirano postale babice!

Foto: Facebook/Vlatka Miskovic

Nesvakidašnja scena dogodila se u utorak ujutru u Vognju, kada su dve žene, Vlatka Mišković i Teodora Žeravić u kolima su porodile ženu koju je muž vozio u porodilište u Sremsku Mitrovicu.

Niko nije ni slutio da će se jedno obično jutro u ovom sremskom selu pretvoriti u scenu iz nekih filmova.

Rumski volonteri očistili Borkovac!

– Oko pola osam, u prodavnicu je uleteo mlađi muškarac i rekao nam: “Pomozite, žena mi se porađa u automobilu.” Odmah smo pozvale Hitnu pomoć. – priča, za “Novosti”, Vlatka, koja u tom trenutku nije ni pomislila da je porođaj već počeo.

Tek kada je prišla mladoj ženi u kolima, nastala je panika.

– Ona je sedela na mestu suvozača, pitala sam je kako se oseća i da li ima neke bolove i kazala joj da ne paniči. I ja sam bila smirena sve dok nisam ugledala bebinu glavu, koja je krenula napolje – priseća se Vlatka.

“Borkovac” zvanično otvoren!

Mladoj porodilji Vlatka i Teodora najpre su oborile sedište, skinule veš i uz “asistenciju” njenog supruga Igora, sačekale bebu da izađe.

– Dozivale smo komšije da nam dodaju čiste peškire, kako bi utoplile bebu. Samo što smo je umotale, stigla je ekipa Hitne pomoći. Kada su ambulantnim vozilom majka i beba krenule prema bolnici, počele smo da plačemo od sreće – priseća se Vlatka.


Foto: Facebook/Vlatka Miskovic

Beba, koja je na pola puta požurila da ugleda svet, rođena je živa i zdrava, a srećni otac Igor zahvalio se odmah novopečenim “babicama” buketom cveća.

IZVORNovosti.rs
Prethodna vestRumski volonteri očistili Borkovac!
Sledeća vestPrvenstvo Srbije za policiju i vojsku u džudou

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here