Naslovna Sport Ponos Inđije: Zlatna Ana Bajić

Ponos Inđije: Zlatna Ana Bajić

PODELI

Ana Bajić, reprezentativka Srbije i članica tekvondo kluba „Elit“ iz Inđije osvojila je prvo mesto na Mediteranskim igrama koje su održane od 22. juna do 1. jula u španskom mestu Taragona.

Ana je u u prvoj borbi savladala Italijanku Giacomini rezultatom 4-0. U polufinalnoj borbi je bila bolja od Tunižanke Kus a u finalu je rezultatom 5-1 savladala francuskinju Ble i osvojila prvo mesto u kategoriji +67kg.

Ana je rođena 19. marta 1995. godine, živi u Beški i od malih nogu se uspešno bavi ovim sportom, a učestvovala je na mnogobrojnim evropskim i svetskim takmičenjima gde je postizala zavidne rezultate.

Na Mediteranskim igrama u Taragoni Srbiju je predstavljalo 139 sportista koji su se takmičili u 27 sportova: atletika, boks, boćanje, basket 3×3, biciklizam, džudo, karate, dizanje tegova, golf, jedrenje, stoni tenis, mačevanje, kajak, odbojka na pesku, plivanje, rukomet, rvanje, skijanje na vodi, gimnastika (sportska i ritmička), streličarstvo, streljaštvo, leteće mete, tekvondo, triatlon, vaterpolo i veslanje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here