Naslovna Dogadjaj Ponovo radi gradski bazen u Sremskoj Mitrovici

Ponovo radi gradski bazen u Sremskoj Mitrovici

PODELI

SREMSKA MITROVICA – Nakon ublažavanja mera za suzbijanje koronavirusa i posle pauze od skoro dva meseca, gradski bazen “Pinki” u Sremskoj Mitrovici ponovo je dostupan Mitrovčanima. U skladu sa preporukama nadležnih, preduzete su sve mere zaštite, kako bi boravak na bazenu bio bezbedan i ugodan.

Svega nekoliko kupača je bilo prisutno na Gradskom bazenu u Sremskoj Mitrovici, koji je ponovo počeo sa radom. Svi posetioci moraju da poštuju propisane mere zaštite, kako ne bi ugrozili ni sebe, ni druge, a na ulazu u objekat nalaze se i dezinfekciona sredstva.

Higijena na gradskom bazenu i ranije je bila na zavidnom nivou. Na ulasku u objekat može da bude najviše petoro, kako bi se ispoštovala propisana distanca, a većih problema u radu za sada nema, kažu nadležni.

Privremeni raspored rada bazena za građanstvo i klubove je objavljen na njihovoj fejsbuk stranici. Raspored termina je privremen, a plivački klubovi neometano nastavljaju treninge na bazenu. Svi posetioci su dobrodošli, a oni koji imaju bilo kakve simptome, mole se da se suzdrže od dolaska na bazen.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here