Naslovna Srem Ponovo zajedno: “Radičević” održao prvi godišnji koncert od početka epidemije

Ponovo zajedno: “Radičević” održao prvi godišnji koncert od početka epidemije

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Pod sloganom “Ponovo zajedno”, u petak, 17. decembra, održan je godišnji koncert KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove, čiju su članovi znali su da ih pozornica čeka, kao i verna publika, pred kojom nisu nastupali skoro dve godine.  

Na početku koncerta predsednik Ratomir Igrač je uručio zahvalnice i to za 5, 10 i 15 godina u Društvu, dok je Petru Neradžiću pripala plaketa za 45 godina u Radičeviću. Počeo je kao igrač a za njega ovo Društvo predstavlja drugi dom.

Pored najmlađe dečje grupe u programu su nastupili i starija dečja grupa, pripremni, izvođački ansambl, pevačke grupe i narodni orkestar, a kao gosti – članovi Orkestra tamburica Pazova, pevačka grupa i solista Braca Čortan. Nizale su se pesme i igre od Srema do Leskovca, kao i Resave, Pčinje i Krajišta, koje su izvedene premijerno.

U staropazovačkom Radičeviću kažu da zbog epidemije nije plan ostvaren u potpunosti, ali za svoj najveći uspeh u ovoj godini smatraju to, što su uspeli da se okupe, da rade i održe godišnji koncert, koji je bio humanitarnog karaktera, jer će prihod od prodatih ulaznica i dobrovoljnih sredstava biti uplaćen za lečenje sedmogodišnje Staropazovčanke Teodore Radojković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here