Naslovna Sport Poraz fudbalera “Trgovačkog” kod kuće

Poraz fudbalera “Trgovačkog” kod kuće

PODELI
Foto: sirmiuminfo

Sremska Mitrovica. FK “TRGOVAČKI” Sremska Mitrovica – FK “SREMAC” Berkasovo 0:2 /0:0/. Gledalaca 30; Glavni sudija: Milanović Stefan iz Adaševaca; Pomoćne sudije: Ranisavić Saša iz Sremske Mitrovice i Končar Nedeljko iz Erdevika; Delegat: Stanivuković Milan iz Erdevika.

U 8. kolu Međuopštinske lige Srem grupa zapad, u Sremskoj Mitrovici su se sastali domaća ekipa FK “Trgovački” iz Sremske Mitrovice i gostujuća ekipa FK “Sremac” iz Berkasova. Prvo poluvreme obeležilo je nekoliko prilika sa obe strane ali su golmani ostali nesavladani. Na odmor se otišlo bez golova.

Drugo poluvreme bilo je mnogo zanimljivije od prvog. Gosti su počeli opasnije da napadaju gol protivnika što im se isplatilo u 70. minutu susreta kada su došli u vođstvo od 1:0 preko Mijatović Milana. Igrači “Trgovačkog” nisu uspeli da ugroze gol “Sremca” pa su u poslednjem minutu susreta kažnjeni, a strelac za vođstvo gostiju od 2:0 bio je Smajić Nenad. Konačan rezultat utakmice bio je 0:2 za goste iz Berkasova.

FK “Trgovački” trenutno zauzima 13. mesto na tabeli sa 4 osvojena boda.
U sledećem kolu FK “Trgovački” gostuje u Ravnju ekipi OFK “Zeka Buljubaša”.

U igru kod ekipe FK “Trgovački” ušli su Nedić Sima (60.min) i Beganović Vladimir (71.min).
Sa klupe kod ekipe FK “Sremac” u igru su ušli Jovanović Slavko (69.min) i Bilić Dejan (83.min).

Žute kartone u domaćoj ekipi dobili su Đokić Stefan i Solarević Aleksandar.
U gostujućoj ekipi žute kartone dobili su Subić Milanko i Smajić Nenad.

FK “Trgovački” Sremska Mitrovica: Vuković Adam, Đokić Stefan, Alić Dragan, Trifunović Stahinja, Debeljak Davor, Grgić Darko, Mijatović Vuk, Malešević Predrag, Solarević Aleksandar, Drča Aleksandar (kap), Galetić Damir.
Zamenici igrača: Lukić Nenad, Beganović Vladimir, Nedić Sima.
Trener: Perić Ostoja

FK “Sremac” Berkasovo: Gladić Strahinja, Čavić Branislav, Vranov Zoran, Aleksić Dušan, Subić Milanko, Levaja Aleksandar, Smajić Nenad, Smajić Zoran, Mijatović Milan, Vaisavljević Zoran, Eror Dušan (kap).
Zamenici igrača: Jovanović Slavko, Bilić Dejan, Milijaš Srđan.
Trener: Vuković Ratko

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here