Naslovna Srbija Poskupljuju usluge Telenora

Poskupljuju usluge Telenora

Foto:danas.rs

Usluge Telenora poskupeće od 9. decembra, obavestila je kompanija svoje korisnike.

Korisnicima je u ponedeljak stiglo obaveštenje o poskupljenju.

“Hvala vam na dosadašnjem poverenju. U želji da nastavimo sa transparentnim i otvorenim odnosom, obaveštavamo vas da smo doneli odluku o povećanju cena nasih usluga od 9. decembra, u proseku oko 6,93 odsto”, navodi se u poruci. 

Kako se navodi u obaveštenju o promeni cena na sajtu Telenora, ova kompanija “već 15 godina korisnicima pruža superiornu uslugu”. “Razlog za promenu je rast troškova celokupnog poslovanja, nastao zbog rasta cena proizvoda i usluga na tržištu, kao i uvoznih komponenti.

”U znak zahvalnosti na dosadašnjem poverenju, rešili smo da prilikom promena cena, tačnije 9.decembra, sve naše postpejd korisnike paketa za govorni saobraćaj, kako pravna, tako i fizička lica, obradujemo sa dodatnih 10GB internet saobraćaja u nacionalnoj mreži koji vam važe narednih šest meseci”, dodaje se. 

U Nacionalnoj organizaciji potrošača Srbije navode da potrošači koji nisu saglasni sa povećanjem cene imaju pravo na raskid ugovora bez plaćanja penala ili bilo kog drugog oblika naknade štete.

“Ugovor se obavezno raskida slanjem obaveštenja o raskidu u pisanoj formi. U obrazloženju za raskid obavezno se navodi da se ugovor raskida u skladu sa članom 107. Zakona o elektronskim telekomunikacijama budući da je operator jednostrano izmenio uslove ugovora odnosno cenu kao najbitniji element i to na način koji nije u korist pretplatnika”, poručuju u NOPS-u.

Prethodna vestNovosadske ”The Frajle” kažnjene zbog nastupa u Hrvatskoj
Sledeća vestSaučešće Ivice Dačića povodom smrti Oskara Kovača

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here