Naslovna Srem Posle 55 godina Golubinci imaju nov put, preko nadvožnjaka od februara

Posle 55 godina Golubinci imaju nov put, preko nadvožnjaka od februara

PODELI
Foto: RTV Stara Pazova

STARA PAZOVA – Vlada Republike Srbije izdvojila je više od 400 miliona dinara u rekonstrukciju puta Stara Pazova – Golubinci – Putinci. Prilikom obilaska radova predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović otvaranje novog nadvožnjaka najavio je za februar 2022.godine. 

Sanacija puta od Stare Pazove do Golubinaca, u dužini od 12 km, koja je počela u oktobru, je završena. Ovaj putni pravac je od regionalnog značaja, jer povezuje Golubince sa Starom Pazovom sa jedne strane i sa Putincima sa druge strane.

Po prvi put je putni pravac kompletno rekonstruisan pri čemu je izvršena izgradnja nove konstrukcije puta. Vlada Republike Srbije izdvojila je više od 400 miliona dinara u rekonstrukciju puta Stara Pazova – Golubinci – Putinci, ističe prvi čovek Opštine Stara Pazova Đorđe Radinović i naglašava da su radovi na pomenutom putnom pravcu tekli  paralelno sa radovima na izgradnji nadvožnjaka u sklopu rekonstrukcije brze pruge, čije se otvaranje očekuje u februaru. 

Rekonstrukcija putne infrastrukture u opštini Stara Pazova biće nastavljena i u 2022. godini projektom rekonstrukcije puta Krnješevci – Vojka – Nova Pazova – Stari Banovci, koji je i najduži putni pravac u opštini. U pitanju je 30 km puta i 950 miliona dinara opštinske investicije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here