Naslovna Sport Poslednja provera pred pripreme

Poslednja provera pred pripreme

Foto: Opština Pećinci

Fudbaleri jedinog zonaša iz pećinačke opštine FK „Sloboda“ iz Donjeg Tovarnika sastali su se juče na domaćem terenu, pod svetlošću reflektora, sa gostima iz Vladimiraca FK „Jedinstvo“.

Nakon svega deset minuta igre, utakmica je na trenutak prekinuta dok je nebom svetleo vatromet u čast legende Slobode Darka Ašćerića – Cipija, koji je odigrao poslednjih deset minuta utakmice kao aktivni igrač. Pauzu je iskoristio predsednik kluba Milan Aleksić koji je uručio Darku Ašćeriću plaketu za poseban dobrinos razvoju fudbalskog kluba Sloboda. Naravno, Ašćerić ostaje u Slobodi, ali kao prvi pomoćnik šefa stručnog štaba Dragana Cvetića.

Sve što krasi fudbal kao igru viđeno je juče u Donjem Tovarniku: četiri gola, više lepih akcija, mnogo trčanja i borbenosti. Najlepši detalj na utakmici dogodio se u 75. minutu – sjajnim šutem sa oko 25 metara Jakšić je iznedio sve, ponajviše protivničkog golmana, koji ne uspeva da zaštiti svoj gol. Konačan rezultat prijateljske utakmice Sloboda – Jedinstvo 3:1 (1:1).

Utakmica protiv Jedinstva iz Vladimiraca, za tovarničkog zonaša, bila je poslednja provera forme pred odlazak na osmodnevne pripreme na Lepenski Vir.

Na igralištu Slobode u Donjem Tovarniku, pred oko 150 ljubitelja fudbala, sudio je Srđan Kavgić iz Rume, a strelci su bili 0:1 Tripković u 38, 1:1 Pazarski u 43, 2:1 Božinović, 3:1 Jakšić u 75. minutu.

SLOBODA: Šivoljicki, Lazić, Bosiljkov, Spasojević, Jovičić, Javorac, Dragojević, Bojić, Ašćerić, Pazarski i Božinović. Igrali su još: Oparnica, Ninić, Kočijašević, Vukasović, Radošević, Aćimović, Jakšić, Đuran, Alijagić i Ristić.

JEDINSTVO: Ristić, Ćosić, Milošević, Đorđić, Maksimović, Aleksić, Rajković, Lukić, Tripković, Popović i Jovanović. Igrali su još: Antonić, Polić, Gačić i Petrović.

IZVOROpština Pećinci
Prethodna vestPobeda Radničkog u prijateljskom meču u Sokobanji
Sledeća vestPromocija knjige “Moj let je moguć”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here