Naslovna Hronika Poslednji poznati vlasnik automobila iz kog je ubijen Oliver Ivanović je iz...

Poslednji poznati vlasnik automobila iz kog je ubijen Oliver Ivanović je iz Stare Pazove?

PODELI
Foto: Bktvnews/printscreen

Kome je sve preprodavan automobil iz kog su pucale ubice Olivera Ivanovića trenutno je prioritetna istraga srpske policije.

Poslednji poznati vlasnik automobil, iz koga su nepoznate ubice 16. januara hicima usmrtile Olivera Ivanovića, rodom je iz Stare Pazove, piše “BKTVNews”.

Siva “opel astra” preprodavana je više puta, bez dokumentacije i za sitne pare

“On je automobil, opel astra, sive boje sa austrijskim registarskim tablicama dovezao u Srbiju, i koristio ga do svoje smrti 2010. godine. Nakon što je umro, njegova udovica je automobil prodala vlasniku jednog privatnog “autoplaca”, ali bez papira. Od tada, automobil je preprodavan više puta, bez dokumentacije i za sitne pare”, izjavio je za “BKTVNews” izvor blizak bezbednosnim strukturama zemlje.

 

Oliver Ivanović upucan je sa šest hitaca 16. januara ujutru, ispred kancelarije svoje GI “Srbija, demokratija, pravda”, a preminuo je po prijemu u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici.

Nedugo zatim, kod Brđana je pronađena zapaljena “opel astra”, za koju se pretpostavlja da su je koristile ubice, koje su potom izazvale požar, kako bi uništili tragove.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here