Naslovna Srem Inđija Postavljen poligon sa saobraćajnim znakovima u inđijskom vrtiću

Postavljen poligon sa saobraćajnim znakovima u inđijskom vrtiću

PODELI
Foto: PU Boško Buha

INĐIJA – Predškolska ustanova “Boško Buha” iz Inđije uvažava potrebe dece i roditelja, stvara podsticajnu sredinu za učenje i razvoj dece i neguje toleranciju i timski rad.

Ova ustanova kontinuirano unapređuje kvalitet i teži da postane predškolska ustanova koja pruža uslove za uključenost i podsticaje za razvoj potencijala svakog deteta kroz ponudu savremenih programa i usluga deci i porodici.

Na inicijativu vaspitača ove ustanove, došlo je do saradnje sa javnim preduzećem “Inđija put” u nameri da se napravi poligon i da se pokažu deci praktične aktivnosti vezane za saobraćaj i propise.

Ubrzo je inicijativa vaspitača postala stvarnost i uz izvanrednu saradnju sa JP “Inđija put” napravljen je poligon koji će trajno ostati u dvorištu vrtića.

Deca u vrtić dolaze trotinetima, biciklovima i na poligonu uče ponašanje u saobraćaju, saobraćajne propise i znakove i na jedan zanimljiv i praktičan način uče kako da se bezbedno i pravilno ponašaju u saobraćaju.

Saobraćajni znakovi, ležeći policajaci i poligon, postavljeni su u objektu “Neven” i deci omogućavaju da svakodnevno koriste poligon, uživaju u igri i aktivnostima, a ceo ovaj projekat je od izuzetnog značaja za bezbednost dece u saobraćaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here