Naslovna Srem Ruma Postavljeni reflektori na stadionu “1. maj”

Postavljeni reflektori na stadionu “1. maj”

PODELI

Opština Ruma je ove godine izdvojila velika sredstva za sportsku infrastrukturu. Na stadionu „1. maja“ postavljeni su reflektori. Teren Fudbalskog kluba „1. maj“ je jedan u nizu i klub koji u ovom momentu najviše zaslužuje s obzirom na ostvarene rezultate, rekao je predsednik Opštine Ruma, Slađan Mančić.

„Ove godine je ušao u Vojvođansku ligu „Jug“, beleži dobre rezultate. Gotovo milion dinara smo izdvojili za reflektore za ovaj teren kako bismo omogućili da bude funkcionalan i u večernjim satima. U ponedeljak 29. oktobra će biti otvoren tender gde smo odobrili četiri miliona dinara za uređenje zgrade, svlačionice i izgradnju tribina sa 350 mesta. Na prethodnim sednicama Opštinskog veća odobrili smo milion dinara da klub završi ovu polusezonu“, izjavio je Mančić i obećao da ako naredne godine klub uđe u Srpsku ligu može da računa na veliku pomoć Opštine.

„Spremni smo da izdvojimo 10 miliona jer je naš cilj da kako napreduje sve ostalo u smislu privrede, infrastrukture, tako da i sport podižemo na što višu granu, a za sada je primer „1. maja“ taj koji treba da slede i ostali klubovi“, dodao je Mančić.

Predsednik Fudbalskog kluba „1. maj“, Zoran Makević je rekao da će im reflektori pomoći u daljem takmičenju s obzirom da su igrači zaposleni i da se vreme treninga pomera kako jesen odmiče. „Moći ćemo da organizujemo treninge u večernjim satima i time povećati broj igrača na treningu. Mislim da smo opravdali svaki dinar koji je uložen u nas i nastavićemo sa dobrom igrom, opravdaćemo sva sredstva uložena u nas. Imamo dobru ekipu, dobra nam je atmosfera u klubu i nadamo se ulasku u Srpsku ligu Vojvodina“, izjavio je Makević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here