Naslovna Srem Sremska Mitrovica Postavljeni usporivači saobraćaja u naselju Stari mostu u Sremskoj Mitrovici

Postavljeni usporivači saobraćaja u naselju Stari mostu u Sremskoj Mitrovici

PODELI
Foto: freeimages.com

Na teritoriji Grada Sremska Mitrovica izvode se radovi na održavanju putne infrastrukture u smislu obeležavanja saobraćajnica, pre svega pešačkih prelaza i oznaka u zonama škole i vrtića. U toku današnjeg dana postavljeni su usporivači saobraćaja na bulevaru u blizini vrtića, kod naselja Stari most. U proteklih nekoliko meseci na toj tački bilo je više saobraćajnih nesreća u kojima su pešaci najviše bili izloženi riziku.

Na bulevaru Konstantina Velikog u naselju Stari most, postavljeni su usporivači saobraćaja. Mitrovčani ovog kraja zadovoljni su radovima, jer će se u narednom periodu povećati bezbednost pešaka, pre svega najmlađih sugrađana.

Grad Sremska Mitrovica i ovaj put misli na bezbednost svojih sugrađana u saobraćaju. Postavljeni su usporivači saobraćaja na bulevaru kod Starog mosta, jer je u proteklih nekoliko meseci na toj tački bilo više saobraćajnih nezgoda, a pešaci su bili najviše izloženi riziku.

Još jedna kritična tačka jeste Higijenski zavod odnosno reon kod Opšte bolnice, dok su ostali pešački prelazi zadovoljavajuće obeleženi i nije bilo nekih ozbiljnijih saobraćajnih incidenata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here