Naslovna Hronika POTRAGA ZA PROVALNICIMA: Zadavljen starac u porodičnoj kući u Hrtkovcima

POTRAGA ZA PROVALNICIMA: Zadavljen starac u porodičnoj kući u Hrtkovcima

PODELI

Kako pišu Novosti, pre deset dana u Hrtkovcima ubijen je Laza Romčević (70), a supruga žrtve uspela da se odveže, pobegne i pozove policiju.

Policija i dalje traga za osobama osumnjičenim da su pre desetak dana, u porodičnoj kući u Ulici nova u Hrtkovcima kod Rume, ubile Lazu Romčevića (70) i odnele oko 20.000 evra. Provalnici su vezali starca i njegovu ženu Savu, koja je nekako uspela da se odveže, pobegne i pozove policiju.

Zločin koji je potresao ovo sremsko selo u večernjim satima dan pred doček Nove godine, još nije smirio strasti kod meštana.

Pripadnici Policijske uprave brzo su stigli na lice mesta, ali su razbojnici već uspeli da pobegnu sa većom sumom novca. Laza je pronađen mrtav, a pretpostavlja se da je ugušen.

UHAPŠEN VOZAČ KAMIONA KOJI JE POBEGAO SA MESTA NESREĆE: Šipka sa kamiona usmrtila ženu iz Kraljevaca

I dalje nije poznato ko je upao u kuću mirnih i poštenih ljudi, koji su se ratnih devedesetih skućili u ovom selu.

Sava ima inostranu penziju, jer je radila negde preko, mislim u Nemačkoj. Zajedničke dece nisu imali, živeli su sami i sigurno da su štedeli novac. Sećam se kad su došli iz Osijeka, i ovde kupili kuću, tada su počeli život iz početka – izpričala je za Novosti jedna od komšinica ove porodice.

ISPOVEST mitrovačkog policajca i zatvorskog čuvara: “TUKLI SU NAS, SEKLI LICA I NA KRAJU UPUCALI”

Hrtkovčani kažu da su Savu, posle ovog zločina odveli negde u Rumu, a kuća u kojoj su živeli sada je prazna.

“Nju su negde smestili, da li u Gerontološki centar ili kod neke rodbine ne znamo. Čuli smo da se ona neće više vraćati da živi u toj kući, već će je prodati “- rekla je Dragica, komšinica Romčevića.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here