Naslovna Vojvodina Požar u novosadskom hipermarketu Tempo lokalizovan, nema žrtava ni teže povređenih (VIDEO)

Požar u novosadskom hipermarketu Tempo lokalizovan, nema žrtava ni teže povređenih (VIDEO)

PODELI
Foto: rtv.rs

NOVI SAD – U Novom Sadu sinoć oko 23.00 časa došlo je do velikog požara u supermarketu “Tempo”, koji se nalazi u novosadskoj industrijskoj zoni. Požar je tokom noći lokalizovan, ali još nije ugašen.

Nastradalih nema, kao ni teže povređenih. Vatru je gasilo 54 vatrogasca i 22 vozila, a na licu mesta je bio i veliki broj policajaca.

Požar je izbio oko 22 i 48, za 5 minuta su stigli vatrogasci.

Negde posle 3 časa ujutro požar je lokalizovan, ali još uvek nije potpuno ugašen, postoje rizični čepovi i vatrogasci će dežurati ceo dan.

Komandant Vatrogasno – spasilačke brigade Novi Sad Stojan Milovac izjavio je za Radio-televiziju Vojvodine da u gašenju požara učestvuje 54 vatrogasca i 22 vozila, među kojima su i dobrovoljna vatrogasna društva. Na licu mesta su bili i pripadnici policije.

Objekat u kome je izbio požar površine je 7000 metara kvadratnih.

Prema nezvaničnim informacijama jedna osoba je zatražila medicinsku pomoć jer se nagutala dima. Svi kupci i zaposleni su evakuisani u trenutku kada se pojavio dim.

Prema rečima svedoka, u “Tempu” je u trenutku izbijanja požara bilo tek nekoliko kupaca i desetak zaposlenih.

Među njima se moglo čuti da je vatra krenula iznutra, u blizini plafona, ali za sada se još uvek ne zna tačan uzrok požara.

Video: novisad.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here