Naslovna Dogadjaj Pozorište u Sremskoj Mitrovici ponovo radi

Pozorište u Sremskoj Mitrovici ponovo radi

PODELI
Foto: ilustracija

Krizni štab za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid-19 na osnovu trenutne epidemiološkoj situaciji u Srbiji, doneo je odluku da se od danas 24. avgusta, dozvoli i održavanje kulturnih dešavanja sa prisustvom publike, poput bioskopa, pozorišta i koncerata u institucijama kulture, uz ograničenja kojih se organizatori moraju strogo pridržavati. Pozorište “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici posle nekoliko meseci pauze danas je počelo sa radom.

Pozorište “Dobrica Milutinović” u Sremskoj Mitrovici, ponovo je počelo sa radom posle pauze od pet meseci koja je nastupila zbog situacije sa koronavirusom. Mitrovčani su srećni zbog ove vesti i jedva čekaju da uživaju u novim predstavama.

Na osnovu preporuke Kriznog štaba, Mitrovačko pozorište će od danas raditi u skladu sa svim merama zaštite, a pre svega, to će uticati na smanjenje broja posetilaca tokom predstave.

Od septembra počinju i prve predstave, u pitanju su kratke forme, kako za decu, tako i za starije sugrađane, kažu iz uprave pozorišta

Pozorište “Dobrica Milutinović” biće bezbedno mesto za ljubitelje predstava,a iz uprave se nadaju da će u narednom periodu uspeti da zadovolje kriterijume Mitrovačke publike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here