Naslovna Srem Sremska Mitrovica Prag: “Sirmium danse”

Prag: “Sirmium danse”

PODELI

Plesni klub ,,Sirmium Dance” po peti put je imao svoje predstavnike na takmičenju u Pragu. Kao i prethodnih godina bile su uspešne ali ove godine je taj uspeh mnogo veći,zbog prevelike konkurencije pa je i radost bila veća. Na ovom takmičenju učestvovalo 15 zemalja i preko 1200 takmičara.

Najveća konkurencija je bila medju solistima:
Solo contemporary juniori Sandra Prokić koreografija ,,Angel” zauzela je 16 mesto, solo open deca Nataša Kević koreografija ,,Gladijatorka” 5 mesto.

Najmlađe su bile trio bebe ujedno i takmičarke kluba Ana Sudarević, Jana Čuković i Lana Dudok u kreografiji ,,Alisa u zemlji čuda” 1.mesto.

Najveću radost donela je grupa u kategoriji dece ,,Gladijatorke” koje nas svojom koreografijom vraćaju u prošlost našeg carskog grada Sirmiuma u prejakoj konkurenciji ocenom žirija odnele su prvo mesto, šest devojčica Sandra Prokić, Nataša Kević. Eleonora Jokić Runtić, Katarina Ilić, Andjela ilić i Nevena Maksimović vredno su radile u proteklom periodu i dokazale da u kategoriji jazz zaslužuju taj visok plasman. Sve koreografije je postavila Svetlana Olena Rimac.

Mitrovčani će već 25.novembra u pozorištu ,,Dobrica Milutinović”sa početkom u 20h moći da vide i uživaju u ovim koreografijama na koncertu Plesnog kluba,,Sirmium Dance”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here