Naslovna Politika Predsednik obilazi Srem

Predsednik obilazi Srem

PODELI
Tanjug (Predsedništvo Srbije)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak, 8. marta, u nastavku kampanje “Budućnost Srbije”, će obići Sremski okrug, a centralni skup biće održan u Sremskoj Mitrovici u 17.00 časova.

Poseta predsednika Sremskom okrugu najavljena je i u spotu za kampanju, u kojem se navodi da budućnost Srbije, predstavljaju “nove fabrike i radna mesta, nove škole i vrtići, nove bolnice i domovi zdravlja, novi stanovi i ustanove kulture, novi putevi i mostovi, nove investicije i ekonomski napredak”.

Tokom kampanje predsednik građanima predstavlja rezultate koji su postignuti u svim delovima naše zemlje i to u prethodnih sedam godina, kao i planove za dalji razvoj.

U poseti Sremu Vučić će obići i Rumu

“Mnogo dobrog je već urađeno i mnogo toga ima još da se uradi i zato predsednik Aleksandar Vučić želi da čuje i vas građane Sremskog okruga”, navedeno je u spotu u pozivu građanima da prisustvuju centralnom skupu u Sremskoj Mitrovici.

VUČIĆ DOLAZI U INĐIJU

U okviru kampanje “Budućnost Srbije” predsednik je obišao Pčinjski, Jablanički, Raški, Rasinski, Južnobanatski i Mačvanski okrug.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here