Naslovna Srem Pećinci Predsednik Opštine Pećinci obradovao mališane

Predsednik Opštine Pećinci obradovao mališane

PODELI
Foto: Opština Pećinci

PEĆINCI – Pred novogodišnje praznično raspoloženje dece u sve tri osnovne škole na teritoriji pećinačke opštine i Predškolskoj ustanovi „Vlada Obradović Kameni“ juče su upotpunili novogodišnji paketići.

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić obradovao je mališane u vrtiću u Pećincima, kao i učenike od prvog do četvrtog razreda pećinačke osnovne škole.

Kako je rekao predsednik Đokić, u pećinačkoj opštini je već tradicija da predstavnici lokalne samouprave lično uruče novogodišnje paketiće svim mališanima.

-Ovo je lepa prilika da se jedan dan družimo sa našim najmlađim stanovnicima i da im uručimo novogodišnje paketiće, ali i da zajedno sa njima podelimo sreću i radost nadolazećih praznika, jer su osmesi na njihovim licima neprocenjivi i nezamenljivi. Zato je današnji dan i za mene jednako svečan i poseban kao i za njih – rekao je predsednik Đokić.

Kao i svake godine, pa tako i ove, Opština Pećinci je obezbedila sredstva za 1496 novogodišnja paketića za decu iz Predškolske ustanove i osnovce od prvog do četvrtog razreda u svih 15 naselja pećinačke opštine, za decu koja pohađaju specijalna odeljenja u Kupinovu i Pećincima, korisnicima Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju u Subotištu, kao i za decu bez roditeljskog staranja smeštenu u hraniteljskim porodicama.

Predstavnici lokalne samouprave juče su stigli do svakog deteta u pećinačkoj opštini, pa su tako u Šimanovcima mališanima paketiće uručili zamenik predsednika Opštine Zoran Vojkić i pokrajinski poslanik Aleksandar Mandić, a u Kupinovu decu je obradovala načelnica Odeljenja za društvene delatnosti Zorica Lukač.

Foto: Opština Pećinci

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here