Naslovna Srem Predsednik Srbije odlikovao mitrovački FK Radnički ordenom Karađorđeve zvezde

Predsednik Srbije odlikovao mitrovački FK Radnički ordenom Karađorđeve zvezde

PODELI
Foto: mojgradsm.rs

SREMSKA MITROVICA – Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, uručio je vidovdanska odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, na ceremoniji u Palati Srbije u Beogradu.

Fudbalski klub Radnički iz Sremske Mitrovice, povodom 100 godina svog postojanja, odlikovan je ordenom Karađorđeve zvezde trećeg stepena. Priznanje u ime kluba primio je sportski direktor Dragan Despotović.

“Vidovdansko odlikovanje koje je predsednik Vučić uručio “Radničkom” je samo još jedan dokaz i potvrda ozbiljnog i uspešnog rada. Karađorđeva zvezda je najviše priznanje dodeljeno klubu tokom 100 godina duge istorije, međutim iskreno verujem da nije poslednje i da nas čeka još puno uspeha u budućnosti”, kratko je rekao Despotović.

Takođe, na vidovdanskoj svečanosti u Palati Srbije, mitrovački slikar Dragan Martinović, odlikovan je zlatnom medaljom za zasluge.

Svečanosti je u ime Grada Sremska Mitrovica prisustvovala gradonačelnica Svetlana Milovanović i načelnik Gradske uprave za kulturu i sport, Vasilj Ševo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here