Naslovna Srem Inđija Predsednik u Inđiji: “Ovo je dokaz da Srbija može da bude prva...

Predsednik u Inđiji: “Ovo je dokaz da Srbija može da bude prva i najbolja u svemu!”

PODELI
Foto: Aleksandar Vučić/Facebook

INĐIJA – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je proizvodni pogon kompanije „Plastik Gogić“ u Inđiji u sklopu posete Sremskom okrugu, gde su ga dočekali Slobodan Gogić, vlasnik kompanije i predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Fabrika se prostire na 15.000 kvadratnih metara i zauzima površinu od 5,5 hektara. Bavi se brizganjem plastike, a ovde se proizvode stadionske stolice i proizvodi za industrijsku upotrebu i upotrebu u širokoj potrošnji. Svoje proizvode izvoze u 60 zemalja sveta i jedan je od lidera u Evropi u proizvodnji posuda za odlaganje otpada. Ova kompanija u Inđiji postoji od 1974.godine, i u porodičnim vlasništvu je porodice Gogić, druga generacija. U ovoj kompaniji je zaposleno 177 radnika.

– Pa sada vidite i za Nacionalni stadion da ove stolice budu još lepše. Srećan sam što ne moramo da kupujemo od stranaca, već od naše firme, rekao je predsednik prilikom obilaska pogona za proizvodnju stolica za stadione.

Kako je rekao, sremski okrug je jedan od najrazvijenijih, ali i da je potrebno još infrastrukturnih ulaganja.

Svetski standardi su u kompaniji Plastik Gogić i ovo još jedna uspešna priča iz Srbije iza koje stoji ogroman trud naših divnih domaćina i složne porodice koja je naporno radila kako bi postigla ovaj veliki uspeh.

– Ovo je dokaz da možemo sve, da Srbija nezaustavljivo grabi napred, da može da bude prva i najbolja u svemu, rekao je predsednik i dodao:

– Zato sam ponosan na sve naše vredne, inventivne ljude koji slede svoje vizije, a ja ću se i dalje truditi da obezbedim najbolje uslove za sve preduzetnike i za sve ljude koji žele da pokrenu sopstveni posao, jer u njima leže snaga i uspeh Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here