Naslovna Srem Predsednik u poseti proizvodne kompanije “Stamevski – Moj slatkiš” u Staroj Pazovi

Predsednik u poseti proizvodne kompanije “Stamevski – Moj slatkiš” u Staroj Pazovi

PODELI
Foto: Aleksandar Vučić/Facebook

STARA PAZOVA – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je proizvodni pogon kompanije „Stamevski – Moj slatkiš“ u sklopu posete Sremskom okrugu.

 Domaćini su pokazali predsedniku kako se pravi tradicionalni hleb, ali i kako je u pogonu za kolače.

– Mnogo ste lepo ovo uradili. Ovo je čitava industrija. Super izgleda ovo što radite. Mnogo mi je drago što sam sve ovo video i želim vam puno sreće u radu, poručio je predsednik, a potom se i sam oprobao u filovanju torte.

– Hvala divnim i radnim domaćinima “Stamevski – Moj slatkiš” koji su mi pokazali kako nastaju ovi vrhunski slatkiši, kojima nisam uspeo da odolim. A torta koju sam pokušao da ukrasim, sigurno će ostati kao primer kako to ne treba da se radi, našalio se predsednik.

Predsednik se potom obratio prvom čoveku opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću i rekao:

Vi radite lokalne puteve, a mi da uradimo ovaj državni put Stara Pazova-Inđija, sitnica, a jel znate koliko nam treba za Dom zdravlja, preko milijardu, kroz osmeh je konstatovao predsednik i dodao da ako opština uradi rekonstrukciju škole Pinki, oni će uraditi kanalizaciju i zamenu azbestnih cevi.

Pred odlazak u Inđiju, predsednika Vučića pozdravili su i brojni građani Stare Pazove koji su mu se zahvalili na poseti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here