Naslovna Deca Predstave za decu u Popincima, Karlovčiću i Prhovu

Predstave za decu u Popincima, Karlovčiću i Prhovu


Dečije kulturno leto u organizaciji pećinačkog Kulturnog centra pod pokroviteljstvom opštine Pećinci nastavlja se ove nedelje u Popincima, Karlovčiću i Prhovu.

U četvrtak 15. jula na platou spomenika u centru Popinaca biće izvedena predstava za decu pod nazivom „Devojčica sa crvenom kačektom“, dok će u petak 16. jula mališani u Karlovčiću ispred Doma kulture biti u prilici da pogledaju predstavu „Dečak koji nije hteo da odraste“.

U subotu 17. jula ispred Doma kulture u Prhovu najmlađi će moći da pogledaju predstavu „Devojčica sa crvenim kačketom“.

Sve predstave počinju u 19 časova, a za decu su pripremljeni prigodni pokloni. Ukoliko vremenski uslovi budu nepovoljni, predstave će se izvesti u zatvorenim prostorima.

Interaktivne predstave u kojima igraju Jelena Nedeljković i Bojan Naić rađene su u produkciji pećinačkog Kulturnog, a režirao ih je student pozorišne i radio režije na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, Slobodan Stanković iz Pećinaca.

Dečije kulturno leto traje od 1. do 31. jula u okviru kojeg se svakog četvrtka, petka i subote na otvorenim prostorima izvode predstave za decu u svih 15 naselja opštine.

Manifestacija se realizuje u saradnji sa Savetima mesnih zajednica i obrazovnim institucijama.

Prethodna vestNa prodaju građevinsko zemljište u radnoj zoni u Inđiji
Sledeća vestObaveštenje o radu mesnih ambulanti 14.07.2021.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here