Naslovna Srem Inđija Predstavljanje knjige „Među nama“ u Inđiji

Predstavljanje knjige „Među nama“ u Inđiji

PODELI

Narodna biblioteka „Dr Đorđe Natošević“ u saradnji sa udruženjem „Kulturi s ljubavlju“ iz Inđije i izdavačkom kućom „Krik“ iz Beograda, organizuje predstavljanje knjige „Među nama“ autorke Dragane Stanojević. Promocija knjige je zakazana za 22. mart 2018. godine sa početkom u 18 časova u čitaonici biblioteke.

Dragana Stanojević (1984) još tokom detinjstva u Leskovcu počinje da piše pesme. Svoju prvu i jedinu zbirku pesama „Ja i ti, moje neverovatno“ objavila je 2006. godine, tokom studija nemačkog jezika i književnosti na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Još pre diplomiranja počinje da radi u Studiju za strane jezike „Škola za opstanak“ kao profesor nemačkog jezika, a kasnije u internacionalnoj školi „Prima“, gde radi i danas.

Edukuje se u oblasti geštalt psihoterapije u Geštalt studiju Beograd, trenutno radeći kao terapeut pod supervizijom. Završila je kurs yumeiho masaže, gde je usvojila teoretska i praktična znanja o telu.

Knjigu proznih tekstova „Među nama“ objavljena je 2017. godine u izdanju „Krika“ iz Beograda. Priča Dragane Stanojević „Cena slobode“ objavljena je u zbirci priča više autora „Imam nešto da ti kažem“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here