Naslovna Srem Pećinci Predstavljena pojačanja

Predstavljena pojačanja

PODELI

 Fudbalski klub Donji Srem iz Pećinaca promovisao je dva nova pojačanja Bojana Beljića i Dušana Ivanova. Povodom dolaska ova dva fudbalera, medijima se obratio sportski direktor Dragan Despotović, koji je između ostalog istakao:

Nastavljamo sa praksom da angažujemo momke za koje verujemo da će naš kvalitet podići za 20 do 30 odsto u odnosu na prošlu sezonu. U njih polažemo velike nade, ali ovo nije kraj prelaznog roka. Tražimo adekvatna rešenja za pozicije oba beka, tačnije igrače koji će zaoštriti konkurenciju Lakićeviću i Božičiću.

Medijima se obratio i Bojan Beljić:

Imao sam nekoliko ponuda iz Srbije i inostranstva, ali sam se odlučio za Donji Srem pošto je zdrava i ambiciozna sredina.  To je jedini razlog što nisam od starta počeo sa pripremama već od potpisivanja ugovora. Pregovori su kratko i uspešno trajali. Znate da dolazim iz kragujevačjkog Radničkog i ne bih da puno pričam o sebi i karijeri. Nadam se da ću opravdati poverenje. O Donjem Sremu sam čuo samo najbolje, poznajem atmosferu, a u nju sam se uverio igrajući proteklih godina protiv mog sadašnjeg kluba.

Štoper Dušan Ivanov rođen je u Nišu. Prošao je škole Radničkog i Partizana, a branio je boje portugalskog Nacionala sa Madeire, Jagodine, somborskog  i niškog Radničkog i beogradskog Sinđelića iz koga je došao u Donji Srem. 

Imam dovoljno iskustva i mogu da igram i na poziciji zadnjeg veznog. Zahvalio bih se čelnicima kluba i treneru na poverenju. Nekolicinu igrača znam od ranije ili sam igrao protiv njih. Lako je uočiti da se radi o dobro organizovanom klubu i nadam se da ću igrama pomoći da se ostvari što bolji plasman, istakao je Ivanov. 

Donji Srem već danas igra prvi test- meč sa Drinom iz Zvornika, a potom sledi odlazak na pripreme na Zlatibor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here