Naslovna Hronika PREMLATILI MOMKA ZBOG SLUČAJNO PROSUTOG PIĆA: Kada su izašli napolje, udarali ga...

PREMLATILI MOMKA ZBOG SLUČAJNO PROSUTOG PIĆA: Kada su izašli napolje, udarali ga ciglama dok se nije onesvestio

PODELI

O tuči u sremskomitrovačkoj diskoteci već smo pisali, a javnost je šokirao snimak na kojem obezbeđenje pomenutog kluba nemo posmatra iživljavanje nad jednim momkom. Kako saznajemo, horor nije ovde završen…

Posle prebijanja trojice mladića 8. marta u diskoteci u Sremskoj Mitrovici, policija je uhapsila šest osoba, a protiv još njih osam su podnete krivične prijave u redovnom postupku. Dvojica povređenih momaka starosti između 18 i 20 godina puštena su na kućno lečenje, dok trećeg mladića očekuje operacija jagodične kosti u Kliničkom centru Vojvodine, nezvanično saznaju “Novosti”.

Incident je naišao na veliku osudu građana, jer se na snimku iz kluba jasno vidi kako obezbeđenje mirno posmatra iživljavanje nad trojicom momaka.

– Napad niko nije mogao da predvidi, a sve je počelo sasvim slučajno. Jednom od trojice mladića u separeu gornjeg dela diskoteke prevrnula se napunjena čaša i piće se slilo na sto ispod. To je razljutilo grupu momaka koja je bila ispod njih, pa su odmah nasrnuli na trojicu mladića – kaže izvor Novosti.

Očevici ovog nemilog događaja bili su u šoku što obezbeđenje nije reagovalo dok se jedan od momaka držao za glavu i trpeo je iživljavanje.

Na snimcima se vidi da obezbeđenje samo povremeno “uskače” da malo obuzda pomahnitale napadače. Međutim, ovoj drami nije bio kraj ni kada ih je obezbeđenje diskoteke konačno sve izbacilo napolje, već su nasilnici nastavili da ih tuku. I to, kako su svedoci opisali, tako što su ih ciglama udarali u glave.

– Moje dete počelo je da beži, ali su ga sustigli i na svirep način počeli da ga udaraju, dok nije pao u nesvest. Glava mu je sva otečena, oči zatvorene od hematoma – priča majka jednog od povređenih mladića koja ne želi da joj se spominje ime, i ne može da sakrije zgroženost zbog ovog događaja.

Drugi povređeni mladić koji je bio dva dana hospitalizovan u Opštoj bolnici pušten je na kućno lečenje, dok je treći zadobio najteže povrede na licu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here