Naslovna Srem Irig Obustava i preusmeravanje saobraćaja na putu Irig-Ruma

Obustava i preusmeravanje saobraćaja na putu Irig-Ruma

PODELI
Foto: dnevnik.rs

Od danas je na snazi obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 21, na deonici Irig – Ruma, zbog radova na pojačanom održavanju, saopšteno je iz JP “Putevi Srbije”.

Radovi će se izvoditi u dve faze. Prva faza, u kojoj se radi na konstrukciji habajućeg sloja, na deonici Irig– Ruma, potrajaće od danas do 15. jula, a saobraćaj će biti obustavljen od 7 do 19 časova. Saobraćaj će se preusmeravati za teretna motorna vozila čija ukupna masa prelazi pet tona, na trasu državnog puta 2 A reda broj 100, Inđija, državnom putu 2 B reda broj 126, Putinci, državnom putu 1 B reda broj 21 (Ruma).

Održan Vidovdanski sabor u Rumi

Vozila čija je ukupna masa manja od pet tona koristiće alternativni putni pravac Irig – državni put 2 B reda broj 313, Pavlovačka ulica, Ulica 15. maja, Ulica 15. avgusta, Ulica Iriška, Ulica Glavna, državni put 1 B reda broj 21, Ruma.

U drugoj fazi koja je predviđena od 8. do 15. jula izvodiće se radovi na rušenju i izgradnji nasipa i nove kolovozne konstrukcije na otvorenoj trasi, zatim, kompletna sanacija mosta preko potoka Jelenci, kompletna sanacija mosta preko železničke pruge i izrada svih asfaltnih slojeva.

Saobraćaj će se za vozila ka Novom Sadu preusmeravati kroz naselje Ruma, Ulicom Vladimira Nazora, Industrijskom, Augusta Cesarca i Glavnom, do ukrštanja državnog puta 1 B reda broj 21 i državnog puta 2 A reda broj 126.

PRIČA NEBOJŠE JEVRIĆA: Vašar u Rumi

Iz pravca Novog Sada, sa državnog puta 1 B reda broj 21, Voganj, saobraćaj se preusmerava na trasu državnog puta 2 A reda broj 120 (Industrijska ulica), odakle se, Ulicom Vladimira Nazora vraća ponovo na državni put 1 B reda broj 21.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, poručuju iz JP „Putevi Srbije”.

Paralelno s već navedenim radovima, do 15. avgusta izvodiće se radovi na pojačanom održavanju na državnom putu 1 B reda broj 21, deonica Irig-Ruma, nova kružna raskrsnica kod naplatne stanice Ruma.

Tokom izvođenja ovih radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here