Naslovna Srem Inđija Prijem inđijskih “Lavica” kod predsednika opštine

Prijem inđijskih “Lavica” kod predsednika opštine

PODELI
Foto: Vojvodina uživo

 INĐIJA – Osvajanje „Svesrpskog kupa“ u Trebinju bio je povod za svečani prijem rukometašica inđijskog „Železničara“ kod predsednika opštine Inđija, Vladimira Gaka. Кrajem decembra inđijske „Lavice“ osvojile su prvo mesto u Trebinju pobedivši ekipu „Borca“ iz Banja Luke, rezultatom 37:21.

 „Naše rukometašice postigle su istorijski rezultat osvajanjem šampionske titule prošle godine, i opština je to prepoznala i nagradila uvećanjem budžeta sa 16 na 21 milion dinara za rukometni klub“, rekao je predsednik Opštine Inđija, Vladimir Gak, i najavio neprestanu podršku u osvajanju novih rezultata.

Težak put sa devojkama i stručnim štabom kluba prešao je predsednik kluba „Železničar“ Jovan Živanović. On je istakao da rukovodstvo radi na izgradnji kluba, na napredovanju rukometašica, na timskoj atmosferi i na afirmaciji svih kategorija i zahvalio se opštini Inđija što daje klubu ogromnu podršku.

Zadovoljstvo postignutim rezultatima podelili su i trener i članice timova, na čelu sa kapitenom Jovanom Vasiljković, koja je u ime svih devojaka izrazila zahvalnost lokalnoj samoupravi na podršci na putu do šampionske titule.

“Mnogo verujem u moje devojke i mislim da će naš drugi deo sezone dovesti nas do plej-offa, gde smo i prošle godine bili treći, pa smo osvojili titulu kao najmlađa ekipa u Srbiji. Verujem u svoj tim i sve devojke, jer želimo da budemo u plej-offu i da se ponovo borimo da budemo šampioni Srbije i mislim da to možemo da ostvarimo. ” istakla je kaputen Jovana Vasiljković. 

Među rukometašicama inđijskog „Železničara“ četiri su juniorske reprezentativke, dve kadetske, dve seniorske, dok je 5 devojaka delegirano u B reprezentaciju, što je izutetan uspeh inđijskog rukometa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here