Naslovna Magazin Zdravlje Prikupljanje krvi od sutra širom Vojvodine

Prikupljanje krvi od sutra širom Vojvodine

PODELI
Foto: ilustracija

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine najavio je da će mobilne ekipe ove ustanove tokom naredne nedelje prikupljati krv u više mesta po pokrajini.

Radi održavanja stabilnih zaliha, Zavod poziva dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa ukoliko da su zdravi, daju krv. 

U ponedeljak, 5. aprila mobilne ekipe Zavoda prikupljaće krv u Sportskom centru u Rumi od 8 do 12 časova, u Domu zdravlja u Inđiji od 8 do 12 časova, kao i u Crvenom krstu u Vrbasu od 8 do 11 časova. 

U utorak, 6. aprila krv se može donirati u Crvenom krstu u Sremskoj Mitrovici od 8:30 do 13 časova i u Eko centru “Radulovački” u Sremskim Karlovcima od 9 do 11 časova. 

U sredu, 7. aprila krv će se prikupljati u Crvenom krstu u Pančevu od 9 do 12 časova, u Crvenom krstu u Kovinu od 10 do 13 časova, kao i u pozorištu u Bečeju od 8 do 12 časova.

 U četvrtak, 8. aprila mobilne ekipe Zavoda biće u Crvenom krstu u Kikindi od 8:30 do 13 časova, u Mesnoj zajednici “Bagljaš” u Zrenjaninu od 8 do 12 časova, kao i u Crvenom krstu u Somboru od 9 do 13 časova. 

U petak, 9. aprila krv se može donirati u Pozorištancu u Srbobranu od 8 do 12 časova i u Parohijskom domu u Dubovcu od 10 do 13 časova. Transfuziomobil će biti parkiran u centru Pančeva od 10 do 14 časova.

 U subotu, 10. aprila transfuziomobil će biti parkiran u centru Novog Sada od 10 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here