Naslovna Srem Ruma Pripreme za “Ruma Invictus Challenge” na Bazenu Borkovac su počele!

Pripreme za “Ruma Invictus Challenge” na Bazenu Borkovac su počele!

PODELI
Foto: Sremske vesti

RUMA – Večeras je na rumskom Bazenu Borkovac održana proba za “Ruma Invictus Challenge”, gde su se takmičari borili da savladaju različite prepreke na vodi.

Zbog nestabilnog vremena, do poslednjeg momenta se nije znalo da li će se takmičenje održati, tako da su organizatori u dogovoru sa ekipama odlučili da se održi samo trening tj. proba, a sutra zvanično takmičenje.

Ekipe sadrže minimum 3 muška i 2 ženska člana starijih od 16 godina, gde su se svi borili da vešto pokažu svoju spretnost na prelaženju prepreka.

Među publikom se mogla osetiti euforija gde je svako čvrsto bodrio svog večerašnjeg idola iako je ovo bila samo proba pred zvanično takmičenje i verujemo da je to ono što je takmičarima još više dalo vetar u leđa i pokažu koliko su spremni da odnesu sutrašnju pobedu.

Organizatori su se potrudili da ovu sportsko-zabavnu manifestaciju ponovo upriliče i prirede svim takmičarima vredne novčane i robne nagrade.

Polufinale i finale je sutra, 9. jula, sa početkom u 19 časova, te vas očekujemo u još većem broju na rumskom Bazenu Borkovac gde ćemo zajedno nestrpljivo iščekivati rezultate takmičenja i da vidimo koja će ekipa odneti kući pobedu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here