Naslovna Magazin PRIPREMITE SE! Mlad mesec u ribama donosi SUDBINSKE DOGAĐAJE, a evo šta...

PRIPREMITE SE! Mlad mesec u ribama donosi SUDBINSKE DOGAĐAJE, a evo šta očekuje VAŠ ZNAK!

PODELI

Ostavite prošlost iza sebe.

Ovaj mlad Mesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama doneti novu, svežu energiju. Kako je Merkur retrogradan, te će biti u konjukciji s mladim Mesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu. Sada je sve moguće!

 Kako je Mesec povezan s dušom čoveka, u Ribama je on prava duboka duša. Sada bi trebalo da pratite svoju intuiciju, meditirate, molite se i očistite negativne misli. Mnoge osobe se mogu vratiti u prošlost i razmišljati šta je bilo pa je sada povoljno vreme da se sve ostavi u prošlosti.  Uz pomoć mladog Meseca krenite u novi početak, koji će izgraditi neki novi životni put.

Sada je dobro pronaći vreme za sebe, malo se osamiti, pročistiti mentalni sklop i rešiti se osoba s kojima vam nije lepo. Ovaj položaj Meseca je dosta dobar za duhovne osobe, da pokrenu neku novu temu u duhovnosti.

Ovaj mlad Mesec će biti u sekstilu s Marsom iz Jarca, što će mnogim osobama dati energiju bez koje ranije nisu mogli poduzeti nešto novo u svom životu. Mesec pravi sekstil i s Uranom iz Bika pa će na pomolu biti dodatna hrabrost, želja za novim istraživanjima i eksperimentima.

Kako je Merkur retrogradan, te će biti u konjukciji s mladim Mesecom, mnoge osobe sada mogu ispraviti svoje greške i dobiti novu šansu da se poprave.

Mlad Mesec u Ribama nam daje jednu okeansku dubinu emocija pa ako ranije niste nešto uspeli, sada je ponovo moguće pokrenuti uz mlad Mesec.

Što mogu očekivati pojedinačni znakovi?

horoskop
Foto: Profimedia

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovaj mlad Mesec događa u vašem dvanaestom polju.

Mnogi Ovnovi bi mogli poraditi na svojoj duhovnosti, malo se osamiti, meditirati i očistiti mentalni sklop od suvišnih i nebitni misli.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem jedanaestom polju zaduženom za druženja, prijateljstva, nadanja, grupe planove.

Mnogi Bikovi koji sumnjaju u sebe, sada bi se mogli rešiti tog problema. Bilo bi dobro da se povežete s nekim grupama koje vam odgovaraju.

BLIZANAC

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašoj desetoj kući koja je vezana za autoritete, šefove, roditelja, karijeru pa bi se tu trebali usmeriti. Merkur je retrogradan pa možete imati neke nove šanse, ako treba da nešto ponovite ili ispravite grešku.

blizanci u horoskopu
Foto: Profimedia

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem devetom polju što je vezano za inostranstvo, više ciljeve, filozofiju, učenja, religiju pa će se tu pokrenuti energija mladog Meseca.

Mnogi Rakovi za vreme mladog Meseca mogu doživeti velike preobražaje.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem osmom polju koje je zaduženo za transformacije, regeneraciju, seksualnost, nove početke i završetke starih i stvari, finansijske transakcije.

Vi sada možete imati finansijsku pomoć od partnera, možete dobiti kredit ili neko nasledstvo.

DEVICA

Drage Device, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem polju partnerskih odnosa, kako poslovnih tako i u ljubavi. Sada je vreme da malo zastanete i podvučete crtu dokle ste stigli.

Ako sumnjate u sebe, konsultujte se s osobom u koju imate poverenja. Moguć je novi poslovni početak iznenada.

devica u horoskopu
Foto: Profimedia

VAGA

Drage Vage, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem šestom polju koje je zaduženo za svakodnevni život, posao, zdravlje.

Sada ako želite da pokrenete zdrav način života ili neki novi posao, moguće je da zavedete red u svojoj svakodnevici. Ne preterujte ni u čemu, jer vi ste neko ko teži harmoniji.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem petom polju što je povezano sa zabavom, decom, igrama na sreću, poklonima, ljubavlju.

Sva događanja i novi preokreti mogu biti povezani s gore navedenim životnim aspektima. Ne požurujte u novu vezu.

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem četvrtom polju koje je vezano za poreklo, porodicu, jednog roditelja pa će se u tim područjima događati novi preokreti.

Kako će ovaj Mesec biti povezan s vašom drugom kućom, onda bi moglo doći do sudbinskih događaja i neke regeneracije.

JARAC

Kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašoj trećoj kući komunikacije, trgovine, prometa, braće, rodbine, susedstva i još mnogih merkurovskih osobina.

Kako će praviti sekstile s vašim znakom onda možete očekivati neke nove pokrete u gore navedenim područjima života.

jarac
Foto: Profimedia

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem drugom polju koje je povezano s imovinom, ishranom, slobodnim vremenom pa će se tu događati promene.

Vi možete dobiti neku materijalnu stimulaciju ili napokon biti adekvatno plaćeni za svoj rad.

RIBE

Drage Ribe, kod vas se događa ovaj mlad Mesec te će vam pomoći da pokrenete nešto novo u svom životu, nešto što ste želeli.

Možete očistiti svoj mentalni sklop od nepotrebnog viška i od stvari koje nemaju svrhe u vašem životu.

Srećni novi preokreti!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here