Naslovna Dogadjaj Privredna komora Srbije predstavlja potencijale svojih članica na 42. Međunarodnom sajmu turizma

Privredna komora Srbije predstavlja potencijale svojih članica na 42. Međunarodnom sajmu turizma

PODELI
Foto: srbija danas

Sajam turizma u Beogradu jedan je od najvećih turističkih događaja u zemlji, a primamljive turističke ponude čekaće vas od 20-23. februara i na štandovima Udruženja za turizam Privredne komore Srbije.

Privredna komora Srbije (PKS), ove godine, štandove ima na 2 lokacije, u hali 1- štand 1410 i u hali 1a- štand 1604, i predstavlja čak 8 manifestacija iz Srbije.

U hali 1, na štandu PKS-a, imate priliku da pogledate ponude Turističke organizacije opštine Pećinci, Etno sela “Sunčana reka”, kao i Etno kamp, a na štandu u hali 1a,  čekaju vas ponude Centra beogradskih festivala (CEBEF), Turističke organizacije opštine Ćuprija, kao i Regionalne turističke organizacije Sandžaka.

Tokom sajma održaće se i niz stručnih radionica kao i međunarodni poslovni susreti, a prema sledećem programu:

  • 20. i 21. februar- Međunarodni poslovni susreti u organizaciji Udruženja za turizam PKS, Evropske mreže preduzetništva u Srbiji i Beogradskog sajma.
  • 21. februar, 10:00 časova, Radionica za hotelijere „Globalni trendovi u putovanjima i lokalne specifičnosti“, Beogradski sajam, Velika konferencijska sala, Xala 4.
  • 21. februar, od 15:00-16:30 časova, Radionica za vlasnike privatnog smeštaja „Šta traže gosti i kako ostvariti najbolje rezultate“ , Beogradski sajam, Xala 1a, štand PKS.
  • 22.februar 2020. u 13 časova, koktel koji organizuju Privredna komora Srbije i Udruženje banja Srbije, Beogradski sajam, Xala 1a, štand PKS.
  • 23. februar 2020. u 10:30 časova, Radni doručak na temu ruralnog turizma, etno radinosti, poljoprivrednih gazdinstava i domaćinstava, Beogradski sajam, Xala 1a, štand PKS.

Prošle godine predstavljeno je više od 900 izlagača, a broj posetilaca premašio je 65 hiljada.

Međunarodni karakter manifestacije, koja svake godine privlači sve više izlagača iz svih delova sveta potvrdilo je, ove godine, više od 250 stranih učesnika iz čak 50 zemalja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here