Naslovna Magazin Prizor koji će vam ulepšati dan: Fudbaleri Zenita izašli na teren sa...

Prizor koji će vam ulepšati dan: Fudbaleri Zenita izašli na teren sa psima (VIDEO)

PODELI
Foto: petmagazine

Pre početka prve utakmice 17. kola ruske Premier lige između Zenita i Rostova u Sankt Peterburgu, igrači domaće ekipe izašli su na teren noseći u naručju pse!

Svi igrači kluba izašli su sa psima u rukama koji su bili za usvajanje. Oni su podržavali kampanju pod nazivom „Psi su bolji kod kuće“ jer su želeli da se više pasa udomi u Rusiji. Nacija je proslavila Svetski dan kućnih ljubimaca 30. novembra, a Zenit iz Sankt Peterburga je želeo da privuče više očiju u tu svrhu.

Iako je možda bilo za očekivati da će ljubimci biti preplašeni u ovakvom ambijentu, psi su mirno uživali u rukama fudbalera i oduševili sve prisutne na terenu.

O njihovom uticaju na društvenim mrežama

Odziv na društvenim mrežama je bio neverovatan i svi su imali nešto dobro da kažu o ideji kluba. Engleski nalog ruskog kluba zahvalio se svima na odgovoru i stavio u tvit naslov sa vezom do lokalnih skloništa za pse.

-Hajde da sada pronađemo domove za ove dobre momke i devojčice. Cilj projekta je da se javnosti ukaže na odgovornost i brigu koja je potrebna kada imate kućnog ljubimca i da pomogne u prikupljanju sredstava za lokalna skloništa za pse, piše na nalogu kluba na Tviteru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here